📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare all inclusive Bulgaria
All Inclusive Bulgaria Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Noutăți Bulgaria Atractii turistice Meniu Principal

Un nou hotel de 5 stele deschis în Albena 2022

Data publicare: 20.06.2022

Autor: Adrian S.

Hotelul de 5 stele Amelia din Albena Bulgaria

Albena


Un al treilea hotel de 5 stele și-a deschis porțile în stațiunea Albena.


Acesta se numește Amelia și se află în imediata apropiere de hotelul Maritime Paradise Blue și frumoasei plaje din Albena.


Noua bijuterie a satului de vacanță are 141 de camere. Conceptul hotelului este Luxury Ultra All Inclusive. Hotelul are o piscină pe acoperiș și două etaje executive.


Hotelul de 5 stele și-a întâmpinat primii oaspeți din Germania, România și Bulgaria pe 16 iunie, a declarat pentru reprezentantul complexului Marin Konov.


De asemenea, acesta a mai declarat că "săptămâna viitoare așteptăm să vină pentru prima dată la noi o companie mare din România și să avem un grad ridicat de ocupare a hotelului".


El a amintit faptul că, hotelul poartă numele Ameliei Earhart - o aviatoare americană care a fost printre primele femei piloți și prima femeie care a zburat peste Oceanul Atlantic.


Amelia Earhart s-a născut în 1897 în Kansas. De când era mică, visul ei a fost să zboare și a reușit să-l împlinească în 1920, când s-a urcat pentru prima dată într-un avion.
Un an mai târziu a început să studieze pentru a fi pilot și a pilotat pentru prima dată în 1923. A stabilit multe recorduri pentru altitudine și durata zborului. A murit în timp ce zbura deasupra Oceanului Pacific în 1936.


Luxury Ultra All Inclusive în hotel Amelia Albena 2022


În Bulgaria, doar două hoteluri de cinci stele oferă All Inclusive. Amelia este al treilea, oferind Luxury Ultra All Inclusive în Albena pentru prima dată.


Tendința pentru turiștii bulgari și români, care sunt turiști de categorie înaltă, este de 5 stele însă, totul trebuie inclus în preț, a explicat Georgiev.


Spre deosebire de formula standard All Inclusive, în hotelul de 5 stele Amelia din Albena cu noul Luxury Ultra All Inclusive dorințele oaspeților sunt îndeplinite din momentul sosirii și până în momentul plecării din complex.


Din momentul în care trec de intrarea în Albena, fiecare nevoie le este satisfăcută.
Luxury Ultra All Inclusive începe cu prânzul, o întâlnire personală cu un manager și o băutură de bun venit.


Hotelul dispune de 141 de camere, dintre care 101 au fost complet renovate. 19 dintre ele sunt apartamente.
Are camere cu vedere la mare și vedere la parc și grădină, iar interiorul hotelului este complet subordonat tematicii aviatice. Imediat ce îi trecem pragul, suntem întâmpinați de un portret al Ameliei Earhard, iar corpurile de iluminat din hol sunt sub formă de elicii de avion.


Cocktail în nori
Rezervând cazare Executive, oaspeții hotelului Amelia Albena se pot bucura de acces nelimitat la terasa exclusivistă de pe acoperișul hotelului (etajul 10), care are un bar în aer liber cu o piscină alăturată și vederi uimitoare la mare.


Terasa este mobilată elegant și confortabil cu umbrele și șezlonguri, precum și corturi cu servicii personalizate. Aici, oaspeții se pot bucura de răsărituri și apusuri de soare.


Albena are multe de oferit tuturor
Așteptările pentru sezon sunt foarte bune. Există multe întrebări de la oaspeții obișnuiți ai stațiunii Albena care doresc să vadă cel mai recent produs.


În acest sezon, oaspeții din țările scandinave, Germania și Austria, revin la Albena, iar cei care caută un serviciu de înaltă clasă sunt așteptați să rezerve în hotelul Amelia, care se alătură celuilalt hotel de cinci stele – Maritime Paradise Blue Albena.


Record de plaje bulgărești cu Blue Flag în anul 2022

Un număr record de plaje bulgărești vor fi decorate cu steag albastru în sezonul de vară 2022.


Parcare gratuită de Paște în Albena Bulgaria 2022

Pentru sărbătorile de Paște din anul 2022, satul de vacanță Albena din Bulgaria asigură parcare gratuită în perioada...


Nou hotel de 5 stele deschis in Kranevo - Casa di Fiore SPA & Medical

Noul hotel de 5 stele Casa di Fiore SPA & Medical din Kranevo,Bulgaria, se va deschide în data de 03.03.2022.


Hotelul Astoria Nisipurile de Aur și-a încheiat parteneriatul cu RIU

Unul dintre hotelurile emblematice din stațiunea Nisipurile de Aur - Astoria, și-a încheiat parteneriatul cu brandul de renume mondial RIU Hotels & Resorts


---------- Citeste si ----------

Deschidere sezon de ski Bansko Bulgaria 2021 / 2022

Sezonul de iarnă 2021-2022 renumita stațiune de schi din Bulgaria - Bansko se va deschide sâmbătă...


Cand se deschide sezonul pe litoralul din Bulgaria in 2021?

Ordinul ministrului de turism din Bulgaria din data de 15.03.2021, va anunța oficial că, sezonul turistic de vara 2021 se va deschide...


Conditii intrare in Bulgaria - pandemia Covid 19

In legatura cu conditiile de intrare pe teritoriul Bulgariei in anul 2021, in conditiile pandemiei