Oferte all Inclusive litoral Bulgaria

Oferte all inclusive hoteluri litoral Bulgaria

All Inclusive litoral Bulgaria

Doriti sa petreceti o vacanta de vis pe litoralul bulgaresc?

Hoteluri-Bulgaria.com a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte ale hotelurilor din cele mai renumite statiuni din Bulgaria.

Alegeti una dintre ofertele All Inclusive, Ultra All Inclusive, early-booking sau last minute intr-unul dintre hotelurile de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.

Statiuni litoral Bulgaria


Oferte all inclusive Albena Bulgaria

Statiunea este situata la aproximativ 28 km Varna si la 11 km de Balchik, in apropierea multor centre turistice, culturale si comerciale.

Oferte All Inclusive Nessebar Bulgaria

Fiind desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO in anul 1983, orasul vechi Nessebar atrage aproape un milion de vizitatori anual.

Oferte All Inclusive Nisipurile de Aur Bulgaria

Nisipurile de Aur este una din cele mai vizitate statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria.

Oferte all inclusive hoteluri Obzor Bulgaria

Este o statiune relativ noua pe litoralul bulgaresc al marii Negre si atrage din ce in ce mai multi turisti, datorita combinatiei de confort, stil si divertisment. Este un mic rai pentru cei ce vor sa-si petreaca o vacanta linistita.

Oferte all inclusive Balcic Bulgaria

Este un oras mic, la malul marii, in nordul Bulgariei, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Orasul a fost cunoscut mult timp sub numele de Orasul alb, pentru culoarea alba rocilor calcaroase de aici.

Oferte all inclusive Sunny Beach Bulgaria

Este una din cele mai populare statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Sunny Beach este localizata intre Nessebar si Sf.Vlas, la aproape 40 de kilometri nord de orasul Burgas.

Oferte all inclusive Ravda Bulgaria

Este situata intre Aheloi si Nesebar, la 30 kilometri nord de Burgas. Satul este o destinatie preferata de turistii cu copii mici. Plaja ofera oportunitati de divertisment si atractii turistice.

Oferte all inclusive Pomorie Bulgaria

Situata pe o peninsula stancoasa in partea de sud a litoralului bulgaresc, la 18 km de Sunny Beach, statiunea este cunoscuta pentru calitatile curative ale apei minerale si ale namolului extras in timpul productiei de sare din Lacul Pomorie.

Oferte all inclusive Burgas Bulgaria

Este un oras din Bulgaria, situat pe coasta Marii Negre. Apreciata pentru numeroasele sale plaje, zona din jurul orasului este o statiune turistica populara. Orasul Burgas este cel de-al doilea port maritim al tarii.

Oferte all inclusive Sozopol Bulgaria

Este o statiune pe coasta de sud a Marii Negre, unde multi bulgari si straini decid sa-si petreaca vacanta, datorita atmosferei romantice data de vechiul si noul oras.

Oferte all inclusive Duni Bulgaria

Situata la 40 km sud de Burgas si la 10 km nord de rezervatia Ropotamo, statiunea Duni se afla intr-un golf mare, chiar pe plaja presarata cu dune de nisip.