Oferte all inclusive la mare Bulgaria
All inclusive Bulgaria Oferte litoral Bulgaria Oferte schi Bulgaria Noutati Bulgaria Contact Meniu PrincipalOferte All Inclusive litoral Bulgaria


In toate statiunile de pe litoralul bulgaresc sunt hoteluri ce ofera cazare cu program All Inclusive sau Ultra All Inclusive in sezonul de vara 2019.

Oferta All Inclusive se traduce prin totul inclus, iar ofertele hotelurilor din statiunile de la mare din Bulgaria sunt printre cele mai cunoscute.Oferte all inclusive hoteluri litoral Bulgaria

Oferte All Inclusive statiuni litoral Bulgaria


Hotelurile cu acest program, ofera de fapt pensiune completa si anume mic dejun, masa de pranz si cina. In afara de acestea turistii vor avea la dispozitie bauturi alcoolice locale si non-alcoolice(suc, ceai,cafea,etc).
Statiuni litoral Bulgaria

Oferte all inclusive Albena Bulgaria

Oferte All Inclusive Albena


Statiunea Albena este situata la aproximativ 28 km Varna si la 11 km de Balchik, in apropierea multor centre turistice, culturale si comerciale.

Oferte all inclusive Balcic Bulgaria

Oferte All Inclusive Balcic


Situat la malul marii, in nordul Bulgariei, orasul combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. A fost cunoscut mult timp sub numele de Orasul alb.

Oferte all inclusive Burgas Bulgaria

Oferte All Inclusive Burgas


Apreciata pentru numeroasele sale plaje, zona din jurul orasului este o statiune turistica populara. Orasul Burgas este cel de-al doilea port maritim al tarii.

Oferte all inclusive Duni Bulgaria

Oferte All Inclusive Duni


Situata la 40 km sud de Burgas si la 10 km nord de rezervatia Ropotamo, statiunea Duni se afla intr-un golf mare, chiar pe plaja presarata cu dune de nisip.

Oferte All Inclusive Nessebar Bulgaria

Oferte All Inclusive Nessebar


Desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO in 1983, orasul vechi Nessebar atrage un milion de vizitatori anual.

Oferte All Inclusive Nisipurile de Aur Bulgaria

Oferte All Inclusive Nisipurile de Aur


Nisipurile de Aur este una din cele mai vizitate statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria.

Oferte all inclusive hoteluri Obzor Bulgaria

Oferte All Inclusive Obzor


Este o statiune relativ noua pe litoralul bulgaresc al marii Negre si atrage din ce in ce mai multi turisti, datorita combinatiei de confort, stil si divertisment.

Oferte all inclusive Pomorie Bulgaria

Oferte All Inclusive Pomorie


Situata in sudul litoralului bulgaresc, statiunea este cunoscuta pentru calitatile apei minerale si namolului extras in timpul productiei de sare din Lacul Pomorie.

Oferte all inclusive Ravda Bulgaria

Oferte All Inclusive Ravda


Situata intre Aheloi si Nesebar, la 30 kilometri de Burgas, statiunea este o destinatie preferata de turistii cu copii mici si ofera oportunitati de divertisment si atractii turistice.

Oferte all inclusive Sozopol Bulgaria

Oferte All Inclusive Sozopol


Este o statiune pe coasta de sud a Marii Negre, unde multi bulgari si straini decid sa-si petreaca vacanta, datorita atmosferei romantice data de vechiul si noul oras.

Oferte all inclusive Sunny Beach Bulgaria

Oferte All Inclusive Sunny Beach


Este una din cele mai populare statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Sunny Beach este localizata intre Nessebar si Sf.Vlas, la aproape 40 de kilometri nord de orasul Burgas.
Oferte litoral Bulgaria


Hotelurile all inclusive din Bulgaria dispun de piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca, animatori, parcare, room service, sala de fitness, masaj, salon de infrumusetare, etc.


Hoteluri-Bulgaria.com a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte ale hotelurilor din statiunile de pe litoralul din Bulgaria.

Alegeti una dintre ofertele All Inclusive, Ultra All Inclusive, early-booking sau last minute intr-unul dintre hotelurile din statiunile de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre.