Oferte all inclusive Bulgaria Nisipurile de Aur 2018

Oferte All Inclusive hoteluri Nisipurile de Aur Bulgaria

Oferte all inclusive Nisipurile de Aur 2018


Hotel Berlin Golden Beach Nisipurile de Aur Bulgaria

Hotelul de 4 stele este situat la 10 metri de plaja din apropierea portului de iahturi, este compus din doua cladiri, una cu 6 etaje si una de 11 etaje, are in total 4 lifturi si ofera cazare in camere duble si apartamente cu un dormitor.

Pensiune All Inclusive Gold.

Hotel Atlas Nisipurile de Aur Bulgaria

Situat la 300 de metri de plaja din Nisipurile de Aur, hotelul Atlas a fost construit in anul 2003 si are 6 etaje deservite de 2 lifturi.
Acesta ofera cazare in camere duble, camere de familie, studiouri si apartamente cu un dormitor.

Pensiunea oferita este Ultra All Inclusive.

Hotel Royal Nisipurile de Aur Bulgaria

Este un hotel de 4 stele situat foarte aproape de centrul statiunii Nisipurile de Aur, oferind o vedere panoramica asupra acesteia.
Hotelul Royal a fost renovat in anul 2013 si ofera cazare in 150 de camere duble, cu vedere la mare sau la parc.

Pensiunea oferita este All Inclusive.

Hotel Marina Grand Beach Nisipurile de Aur Bulgaria

Construit in anul 2002 si renovat partial ultima data in anul 2014, Marina Grand Beach este situat in partea de sud a statiunii Nisipurile de Aur, la doar 30 de metri de plaja. Ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si apartamente Deluxe cu un dormitor.

Pensiunea oferita - All Inclusive.

Hotel Kaliakra Palace Nisipurile de Aur Bulgaria

Situat la 20 de metri de plaja, pe promenada principala a statiunii Nisipurile de Aur, hotelul de 4 stele Kaliakra Palace ofera o gama impresionanta de facilitati, inclusiv trei piscine exterioare si o piscina interioara.

Pensiune - Ultra All Inclusive.

Hotel Lilia Nisipurile de Aur Bulgaria

Situat la 10 metri de plaja din Nisipurile de Aur, hotelul de 4 stele are 9 etaje deservite de 4 lifturi si ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare.

Pensiunea oferita este HB (mic dejun bufet si cina) sau All Inclusive.

Hotel Elena Nisipurile de Aur Bulgaria

Situat in partea de sud a parcului statiunii Nisipurile de Aur, la o distanta de aproximativ 180 de metri de malul marii, impresioneaza prin arhitectura moderna si design interior de exceptie. Elena ofera cazare in camere duble, studiouri si camere duble economice.

Pensiune All Inclusive 24 ore.

Hotel Astera Nisipurile de Aur Bulgaria

Situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la aproximativ 150 de metri de plaja, hotelu Astera ofera cazare in camere duble standard, camere duble deluxe si camere de familie.

Pensiune Ultra All Inclusive +.


All Inclusive Nisipurile de Aur


Si in anul 2018, ca si in ceilalti ani, cel mai cautat tip de sejur in Nisipurile de Aur este cazarea cu program All Inclusive si Ultra all Inclusive, la hoteluri de 4 si 5 stele.

De aceea, v-am pregatit oferte All Inclusive, Ultra all Inclusive, last minute si early-booking la hotelurile din statiunea Nisipurile de Aur - Bulgaria, pentru sezonul 2018.


Stațiunea Nisipurile de Aur (situată la 18 km de orasul Varna) este a doua stațiune ca mărime din Bulgaria (după Sunny Beach), care oferă condiții excelente pentru vacanta.

Aici veți găsi peste 100 de hoteluri de diferite categorii, condiții și prețuri. Stațiunea dispune de o varietate de oportunități de cazare - de la hoteluri de 5 stele si vile de lux, la hoteluri de familie și case de oaspeți confortabile.

Cele mai cunoscute hoteluri sunt: Marina Grand Beach, Atlas, Elena, Bolero, Berlin Golden Beach, Kaliakra Superior, Astera, Havana, Pliska, Lilia, etc.


Nisipurile de Aur este stațiunea cu hoteluri de lux, unde relaxarea si distractia sunt garantate, deoarece aceastea ofera conditii minunate, unde vă veți bucura de vacanța dumneavoastră.

In stațiune veti gasi și numeroase magazine, buticuri, supermarketuri, restaurante, cluburi de noapte și atracții de divertisment.

Unul dintre locurile preferate în stațiune este portul de iahturi, de unde toți iubitorii se pot bucura de o călătorie cu iahtul.

Tot aici vă puteți bucura, de asemenea, de excursii istorice, deoarece se organizează excursii zilnic. Unele dintre cele mai populare sunt orașul vechi Nessebar, Capul Kaliakra, Palatul și grădina botanică din Balcic și altele.


Relaxare, distracție, hoteluri de lux și plaja cu nisip fin, auriu și experiențe de neuitat - aceasta este stațiunea Nisipurile de Aur.