Oferte cazare all inclusive Bulgaria
Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Poze stațiunea Bansko Noutăți Bansko Noutăți Bulgaria Meniu Principal

Oferte cazare Bansko Bulgaria 2021


Ceea ce face din Bansko unul dintre locurile preferate pentru petrecerea vacanței în Bulgaria, este frumusețea naturii, facilitățile moderne, cultura bogată și numeroasele oportunități de cazare și distracție.


Bansko oferă numeroase oportunități de cazare, iar acestea depind de gusturile și de puterea financiară a turiștilor. Puteți alege cazare de la case tradiționale până la hoteluri de 5 stele.


Vedeți oferte Crăciun Bansko, oferte Revelion Bansko și oferte pentru lunile decembrie, ianuarie, februarie și martie în Bansko.


În afară de pistele de schi ce au o lungime de peste 55 de kilometri, Bansko oferă și alte opțiuni de sport. Râurile din valea Mesta și Strouma au fost dezvoltate pentru a putea oferi opțiuni de safari, ciclism montan și rafting. Crestele muntoase de deasupra orașului Bansko, oferă condiții excelente pentru cățărări.

Oferte cazare hoteluri Bansko Bulgaria

Stațiunea Bansko Bulgaria


Numeroase caracteristici pot fi folosite pentru a descrie Bansko. În primul rând sunt condițiile excelente pentru sportul de iarna. Urmatoarele pe listă sunt facilitățile moderne și tradițiile, păstrate de-a lungul timpului.


Numărul restaurantelor - taverne este de câteva sute și toate oferă o bucătărie autentică - tradițională, după rețete locale. Unele dintre mâncarurile ce trebuiesc neapărat gustate sunt: banska, karama, shishlik, cromlek.


Cazare hoteluri Bansko 2021


★★★★

Hotel All Seasons Club Bansko Bulgaria

Situat la 1 km de telegondolă, hotelul oferă cazare în camere duble, camere de familie, studiouri și apartamente. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel Astera Bansko Hotel & Spa, Bansko Bulgaria

Situat la 200 de metri de lift, oferă cazare în camere duble și apartamente. Pensiune: HB sau FB.

★★★

Hotelul Mountain Romance din Bansko, Bulgaria

Situat la 550 de metri de telegondolă și la 600 de centrul orașului Bansko, hotelul oferă cazare în studiouri și apartamente. Pensiune BB sau HB.

★★★

Hotelul Orbilux din Bansko, Bulgaria

Situat la 500 de metri de telegondola si la 1.5 km de centru, ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★★

Hotel Lucky, Bansko, Bulgaria

Situat la 1.6 km de telegondolă, oferă cazare în studiouri Lux, apartamente Lux, Deluxe sau Executive. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel MPM Sport, Bansko Bulgaria

Situat la 30 de metri de telegondola, ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: HB.

★★★

Hotelul Rahoff din Bansko Bulgaria

Situat la 350 de metri de telegondola din Bansko, oferă cazare în camere duble și apartamente situate la mansardă. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel Saint George Palace, Bansko Bulgaria

Situat la 800 de metri de telegondolă, hotelul oferă cazare în studiouri și apartamente. Pensiune: RO, BB sau HB.

★★★★

Hotel MPM Guinness, Bansko Bulgaria

Situat la 500 de metri de centrul stațiunii și la 200 de metri de lift, hotelul oferă cazare în studiouri și apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Casa Karina 4*, Bansko Bulgaria

Situat la 150m de lift și la 2 km. de centrul orașului, Casa Karina oferă cazare în camere duble, studiouri și apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Lion 4*, Bansko Bulgaria

Situat la 300 de metri de gondolă și la 1 kilometru de centrul stațiunii, hotelul Lion oferă cazare în camere duble și apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Imagine Hotel Grand Royale Apartment Complex & Spa, Bansko Bulgaria

Situat la 600 de metri de gondolă, hotelul oferă cazare în studiouri și apartamente. Pensiune: BB.

★★★★

Imagine hotel Vihren Palace, Bansko Bulgaria

Situat la 100 de metri de gondola din Bansko, Vihren Palace oferă cazare în studiouri și apartamente. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Imagine hotelul Tanne, Bansko Bulgaria

Situat la 600 de metri de gondolă și la 1.5 km. de centru, hotelul Tanne oferă cazare în camere duble și apartamente. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Imagine hotel Strazhite, Bansko Bulgaria

Situat la 200 de metri de gondolă, hotelul oferă cazare în camere duble și apartamente sau mezonete cu un dormitor. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Park Hotel Gardenia, Bansko Bulgaria

Situat la 900 de metri de telegondola din Bansko hotelul oferă cazare în camere duble și apartamente. Pensiune: HB.

★★★

Hotel Aneli, Bansko Bulgaria

Situat la 1.8 km de telegondola din Bansko, hotelul oferă cazare în camere duble și camere triple. Pensiune: BB sau HB.


Bansko Bulgaria


Cea mai mare atracție a orașului este parcul natural Pirin. Aici pot fi văzute câteva specii rare și cel mai bătrân copac din Bulgaria - 1300 ani.

În afară de sporturi și observarea naturii, Bansko are câteva izvoare minerale, ce îl fac una din cele mai populare stațiuni SPA din Bulgaria.


Satele din apropiere, Banya și Dobrinishte, oferă numeroase opțiuni de tratamente SPA. Toate hotelurile mai mari din regiune, au piscină proprie și atrag turiști pe toată perioada verii.


Alte atractii ale orașului sunt siturile istorice. Casele-muzeu Neofit Rilski și Vaptsarov pot fi văzute aici.


În perioada verii, Bansko gazduiește un festival de jazz. De asemenea, orașul dispune de numeroase magazine, cluburi și baruri. Transportul în comun face legătura cu stațiunile din apropiere.


Ce se poate vizita în Bansko?

Dacă vă petreceți vacanța în Bansko și doriți să cunoașteți mai bine cultura, tradițiile și frumusețile naturale ale acestei țari, vă recomandăm să vizitați următoarele atracțiile turistice.

Mănăstirea Rila din Bulgaria

Situată la 95km de Bansko și la 126km de Sofia, Mănăstirea Rila, înflorește și se dezlănțuie în sânul Munților Rila.