Oferte all inclusive la mare Bulgaria
All inclusive Bulgaria Noutati Bulgaria Poze statiunea Bansko Despre noi Contact Meniu PrincipalOferte cazare Bansko Bulgaria


Ceea ce face din Bansko unul dintre locurile preferate pentru petrecerea vacantei in Bulgaria, este frumusetea naturii, facilitatile moderne, cultura bogata si numeroasele oportunitati de cazare si distractie.


Bansko ofera numeroase oportunitati de cazare, iar acestea depind de gusturile si de puterea financiara a turistilor. Puteti alege cazare de la case traditionale pana la hoteluri de 5 stele.Oferte cazare hoteluri Bansko Bulgaria

Oferte Bansko Bulgaria


Numeroase caracteristici pot fi folosite pentru a descrie Bansko. In primul rand sunt conditiile excelente pentru sportul de iarna. Urmatoarele pe lista sunt facilitatile moderne si traditiile, pastrate de-a lungul timpului.


Numarul restaurantelor-taverne este de cateva sute si toate ofera o bucatarie autentica-traditionala, dupa retete locale. Unele din mancarurile ce trebuiesc neaparat gustate sunt: banska, karama, shishlik, cromlek.


In afara de pistele de schi ce au o lungime de peste 55 de kilometri, Bansko ofera si alte optiuni de sport. Raurile din valea Mesta si Strouma au fost dezvoltate pentru a putea oferi optiuni de safari, ciclism montan si rafting. Crestele muntoase de deasupra orasului Bansko, ofera conditii excelente pentru catarari.Oferte cazare hoteluri Bansko

★★★★

Hotel All Seasons Club Bansko Bulgaria

Hotel All Seasons Club Bansko


Situat la 1 km de telegondola, hotelul ofera cazare in camere duble, camere de familie, studiouri si apartamente. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel Astera Bansko Hotel & Spa, Bansko Bulgaria

Astera Bansko Hotel & Spa Bansko


Situat la 200 de metri de lift, ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: HB sau FB.

★★★

Hotelul Mountain Romance din Bansko, Bulgaria

Hotel Mountain Romance Bansko


Situat la 550 de metri de telegondola si la 600 de centrul orasului Bansko, hotelul ofera cazare in studiouri si apartamente. Pensiune BB sau HB.

★★★

Hotelul Orbilux din Bansko, Bulgaria

Hotel Orbilux Bansko


Situat la 500 de metri de telegondola si la 1.5 km de centru, ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★★

Hotel Lucky, Bansko, Bulgaria

Hotel Lucky Bansko


Situat la 1.6 km de telegondola, ofera cazare in studiouri Lux, apartamente Lux, Deluxe sau Executive. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel MPM Sport, Bansko Bulgaria

Hotel MPM Sport Spa & Wellness Bansko


Situat la 30 de metri de telegondola, ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: HB.

★★★

Hotelul Rahoff din Bansko Bulgaria

Hotel Rahoff Bansko


Situat la 350 de metri de telegondola din Bansko, ofera cazare in camere duble si apartamente situate la mansarda. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Hotel Saint George Palace, Bansko Bulgaria

Hotel Saint George Palace Bansko


Situat la 800 de metri de telegondola, hotelul ofera cazare in studiouri si apartamente. Pensiune: RO, BB sau HB.

★★★★

Hotel MPM Guinness, Bansko Bulgaria

Hotel MPM Guinness Bansko


Situat la 500 de metri de centrul statiunii si la 200 de metri de lift, hotelul ofera cazare in studiouri si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Casa Karina 4*, Bansko Bulgaria

Hotel Casa Karina Bansko


Situat la 150m de lift si la 2 km. de centrul orasului Casa Karina ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Lion 4*, Bansko Bulgaria

Hotel Lion Bansko


Situat la 300 de metri de gondola si la 1 kilometru de centrul statiunii, hotelul Lion ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Imagine Hotel Grand Royale Apartment Complex & Spa, Bansko Bulgaria

Hotel Grand Royale Apartment Complex & Spa Bansko


Situat la 600 de metri de gondola, hotelul ofera cazare in studiouri si apartamente. Pensiune: BB.

★★★★

Imagine hotel Vihren Palace, Bansko Bulgaria

Hotel Vihren Palace Bansko


Situat la 100 de metri de gondola din Bansko, Vihren Palace ofera cazare in studiouri si apartamente.

Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Imagine hotelul Tanne, Bansko Bulgaria

Hotel Tanne Bansko


Situat la 600 de metri de gondola si la 1.5 km. de centru, hotelul Tanne ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

Imagine hotel Strazhite, Bansko Bulgaria

Hotel Strazhite Bansko


Situat la 200 de metri de gondola, hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente sau mezonete cu un dormitor. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Park Hotel Gardenia, Bansko Bulgaria

Park Hotel Gardenia Bansko


Situat la 900 de metri de telegondola din Bansko hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente. Pensiune: HB.


Bansko, Bulgaria


Cea mai mare atractie a orasului este parcul natural Pirin. Aici pot fi vazute cateva specii rare si cel mai batran copac din Bulgaria - 1300 ani.

In afara de sporturi si observarea naturii, Bansko are cateva izvoare minerale, ce il fac una din cele mai populare statiuni SPA din Bulgaria.


Satele din apropiere, Banya si Dobrinishte ofera numeroase optiuni de tratamente SPA. Toate hotelurile mai mari din regiune, au piscina proprie si atrag turisti pe toata perioada verii.


Alte atractii ale orasului sunt siturile istorice. Casele-muzeu Neofit Rilski si Vaptsarov pot fi vazute aici.


In perioada verii, Bansko gazduieste un festival de jaz. De asemenea, orasul ofera numeroase magazine, cluburi si baruri. Transportul in comun face legatura cu statiunile din apropiere.