Oferte cazare hoteluri Bansko, Bulgaria 2017 - 2018

Oferte cazare hoteluri Bansko Bulgaria

Oferte hoteluri Bansko


Hotel All Seasons Club Bansko Bulgaria

Situat la 1 km de telegondola si de centrul orasului Bansko hotelul All Seasons Club ofera cazare in camere duble, camere de familie, studiouri, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Hotel Astera Bansko Hotel & Spa, Bansko Bulgaria

Situat la 200 de metri de lift si la 1 Km. de centrul statiunii montane Bansko, complexul de apartamente Astera Bansko Hotel & Spa ofera cazare in camere duble, apartamente cu unul, doua sau trei dormitoare.

Pensiune: HB (demipensiune) sau FB (pensiune completa).

Hotel Park Hotel Gardenia, Bansko Bulgaria

Situat la 100 de metri de centrul orasului Bansko si la 900 de metri de telegondola, hotelul Park Hotel Gardenia ofera cazare in camere duble, camere duble de lux, camere duble Economy, camere de familie, apartamente cu un dormitor.

Pensiune: HB (demipensiune).

Hotel Mountain Romance, Bansko, Bulgaria

Situat la 550 de metri de telegondola si la 600 de metri de centrul orasului Bansko, hotelul Mountain Romance ofera cazare in studiouri, apartamente cu un dormitor si apartamente cu doua dormitoare.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Hotel Orbilux, Bansko, Bulgaria

Situat la 500 de metri de telegondola si la 1.5 kilometri de centrul statiunii montane Bansko, hotelul Orbilux ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Pensiune: HB (mic dejun si cina).

Hotel Lucky, Bansko, Bulgaria

Este situat la 1.6 km de telegondola si la 450 de metri de centrul statiunii Bansko. Acesta ofera cazare in studiouri Lux, apartamente Lux, Deluxe sau Executive cu un dormitor si apartamente Lux cu doua dormitoare.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Hotel MPM Sport, Bansko Bulgaria

Este situat la 500 de metri de centrul orasului Bansko si foarte aproape de telegondola (la 30 de metri). Acesta ofera cazare in camere duble Executive, camere duble Deluxe si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: HB (mic dejun si cina - tip bufet).

Hotel Rahoff, Bansko Bulgaria

Situat la 350 de metri de telegondola din Bansko si la 750 de metri de centrul orasului hotelul Rahoff are 3 etaje si ofera cazare in camere duble, camere duble Lux, camere triple si apartamente situate la mansarda.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Hotel Saint George Palace, Bansko Bulgaria

Situat la 3.5 kilometri de centrul statiunii montane Bansko si la 800 de metri de telegondola hotelul Saint George Palace ofera cazare in studiouri si apartamente cu unul, doua sau trei dormitoare.

Pensiune: NM (self catering), BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Hotel MPM Guinness, Bansko Bulgaria

Situat la 500 de metri de centrul orasului Bansko si la 200 de metri de lift hotelul MPM Guinness ofera cazare in studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Pensiune: HB (mic dejun si cina - bufet suedez).

Hotel Casa Karina 4*, Bansko Bulgaria

Situat aproape de lift (150m) si la 2 km. de centrul orasului hotelul Casa Karina ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Pensiune: HB (mic dejun si cina - tip bufet suedez).

Hotel Lion 4*, Bansko Bulgaria

Situat la 300 de metri de gondola si la 1 kilometru de centrul statiunii montane Bansko, hotelul Lion are 6 etaje deservite de 4 lifturi si ofera cazare in camere duble, camere de familie si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: HB (mic dejun si cina - tip bufet suedez).

Imagine Hotel Grand Royale Apartment Complex & Spa, Bansko Bulgaria

Situat la 600 de metri de gondola si la aproximativ 1.3 kilometri de centrul orasului Bansko, hotelul Grand Royale ofera cazare in studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Pensiune: BB (mic dejun - tip bufet).

Imagine hotel Vihren Palace, Bansko Bulgaria

Situat aproape de gondola din Bansko (100 metri), hotelul Vihren Palace este format din doua cladiri cu cate 4 etaje deservite de 2 lifturi si ofera cazare in studiouri si apartamente cu unul sau doua dormitoare.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Imagine hotel Tanne, Bansko Bulgaria

Situat la 600 de metri de gondola si la aproximativ 1.5 kilometri de centrul orasului Bansko, hotelul Tanne are 3 etaje deservite de 1 lift si ofera cazare in camere duble si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Imagine hotel Strazhite, Bansko Bulgaria

Situat aproape de gondola din Bansko (aproximativ 200 de metri) si la aproape 800 de metri de centrul orasului, hotelul Strazhite are 3 etaje deservite de 4 lifturi si ofera cazare in camere duble si apartamente sau mezonete cu un dormitor.

Pensiune: HB (mic dejun si cina).


Bansko, Bulgaria


Ceea ce face din Bansko unul dintre locurile preferate pentru petrecerea vacantei in Bulgaria, este frumusetea naturii, facilitatile moderne, cultura bogata si numeroasele oportunitati de cazare si distractie.

Numeroase caracteristici pot fi folosite pentru a descrie Bansko. In primul rand sunt conditiile excelente pentru sportul de iarna. Urmatoarele pe lista sunt facilitatile moderne si traditiile, pastrate de-a lungul timpului. Bansko ofera numeroase oportunitati de cazare, iar acestea depind de gusturile si de puterea financiara a turistilor. Puteti alege cazare de la case traditionale pana la hoteluri de 5*.

Numarul restaurantelor-taverne este de cateva sute si toate ofera o bucatarie autentica-traditionala, dupa retete locale. Unele din mancarurile ce trebuiesc neaparat gustate sunt: banska, karama, shishlik, cromlek.

In afara de pistele de schi ce au o lungime de peste 55 de kilometri, Bansko ofera si alte optiuni de sport. Raurile din valea Mesta si Strouma au fost dezvoltate pentru a putea oferi optiuni de safari, ciclism montan si rafting. Crestele muntoase de deasupra orasului Bansko, ofera conditii excelente pentru catarari.

Cea mai mare atractie a orasului este parcul natural Pirin. Aici pot fi vazute cateva specii rare si cel mai batran copac din Bulgaria - 1300 ani.

In afara de sporturi si observarea naturii, Bansko are cateva izvoare minerale, ce il fac una din cele mai populare statiuni SPA din Bulgaria. Satele din apropiere, Banya si Dobrinishte ofera numeroase optiuni de tratamente SPA. Toate hotelurile mai mari din regiune, au piscina proprie si atrag turisti pe toata perioada verii.

Alte atractii ale orasului sunt siturile istorice. Casele-muzeu Neofit Rilski si Vaptsarov pot fi vazute aici.

In perioada verii, Bansko gazduieste un festival de jaz. De asemenea, orasul ofera numeroase magazine, cluburi si baruri. Transportul in comun face legatura cu statiunile din apropiere.