Oferte cazare all inclusive Bulgaria
Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Poze Chernomorets Noutăți Bulgaria Meniu Principal

Oferte cazare Chernomorets, Bulgaria


Situată pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, la 24 km sud-est de orașul Burgas, 8 km de Sozopol și 13 km de Duni Royal Resort, Chernomorets este o stațiune mică și liniștită, așezată pe malul sudic al marelui golf Burgas.


Stațiunea are cinci plaje, separate una de alta de țărmuri stâncoase incredibil de frumoase și golfuri mici.


Chernomorets este un oraș pescăresc mic și frumos, cu populație de aproximativ 2.200 de locuitori, care are mai multe plaje, atât în oraș, cât și în imediata apropiere a acestuia.

Oferte cazare hoteluri Chernomorets Bulgaria

Chernomorets, Bulgaria


Plaja centrală este mică, cu nisip fin, iar marea este curată și cu intrare lină. Umbrelele de pe plajă se plătesc însă, există și posibilitatea de a plasa liber prosoape și propriile umbrele.
Plaja este supravegheată, iar distanța de la aceasta până la centrul orașului este de aproximativ 15 minute. Există o serie de restaurante, cafenele și magazine alimentare în jurul plajei și în oraș.


Micul golf, pe care din cele mai vechi timpuri grecii îl numeau Sf. Nicolae (Agios Nicholas), are forma unei potcoave, orientată spre nord.


Numele orașului a fost schimbat din Sf. Nicolae în Chernomorets în anul 1951, iar acest nume se traduce ca Omul Marii Negre.


La est de oraș se află insula Sf. Ivan și frumosul oraș Sozopol, iar în apropiere se află golful Vromos.Cazare Chernomorets


În ultimii ani, Chernomorets s-a dezvoltat ca o stațiune turistică, iar aici veti găsi cazare atât în hoteluri de lux, cât și în case de oaspeți.


Încă nu au fost adăugate hotelurile din Chernomorets însă, puteți vedea toate ofertele de cazare.


Ce se poate vizita în apropiere de Chernomorets?


Festivalul sculpturilor din nisip Burgas, Bulgaria

Sculpturi din nisip Burgas

Anual, primaria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.

Rezervația Ropotamo Primorsko, Bulgaria

Rezervația Ropotamo Primorsko

Situată la 50 km sud de Burgas, lângă Duni și Sozopol, este un reper natural unic al Bulgariei.