📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare Duni Bulgaria 2021

Oferte cazare All Inclusive Duni Bulgaria 2021


Situată la 40 km sud de Burgas, la 10 km nord de rezervația Ropotamo și la 7 km de Sozopol, stațiunea Duni Bulgaria se află într-un golf mare, chiar pe plaja presărată cu dune de nisip.


Satul de vacanță Duni Royal Resort este situat pe teritoriul unui parc natural național din sud-estul Bulgariei - construit în 1987 și renovat complet în anul 2000.


Proiectul acestei stațiuni cu circuit închis a fost realizată de arhitecți bulgari, dar a fost construită în anul 1987 de compania austriacă Rogner.


Hotelurile din Duni Bulgaria combină mai multe stiluri arhitecturale care se completează reciproc și recreează atmosfera mediteraneană tipic bulgară.


Pentru sezonul de vară 2021 au aparut deja oferte early booking în Duni Bulgaria, iar acestea se pot rezerva cu reduceri substanțiale față de prețul normal.


Dacă sunteți în căutarea unei o vacanțe pe litoral în Duni, nu ratați să rezervați din timp, pentru că, ofertele early booking sunt limitate, iar în sezon prețurile de cazare nu mai beneficiză de reduceri atât de mari.

Cazare all inclusive Duni 2021

★★★★★

Hotel Marina Royal Palace Duni, Bulgaria

La 50 de metri de plajă / cazare All Inclusive în camere twin, suite și apartamente.

★★★★★

Hotel Marina Beach Duni, Bulgaria

Pe plajă / Cazare All Inclusive în camere twin, suite junior, suite și apartamente prezidențiale.

★★★★

Hotel Pelican Duni, Bulgaria

La 200m de plajă / cazare All Inclusive în camere twin, suite junior, suite și suite junior VIP.

Cazare Duni Bulgaria


Duni Royal Resort îndeplinește chiar și cerințele celor cei mai pretențioși clienti, oferind cazare în 5 hoteluri de 4 și 5 stele.


• Marina Royal Palace 5 * - construit în anul 2004 - oferă cazare All Inclusive în 311 camere;
• Marina Beach Hotel 5 * - construit în 2007 - oferă cazare All Inclusive în 261 camere;
• Hotel Belleville 4 * - construit în 2003 - oferă cazare All Inclusive în 201 camere;
• Hotel Pelican 4 * - construit în 1989, renovat în 2009 - oferă cazare All Inclusive în 238 de camere;
• Holiday Village 4 * - construit în 1987, renovat în 2008; Oferă cazare All Inclusive în vile cu unul sau două etaje, cu un total de 294 camere.


Stațiunea Duni Bulgaria


Satul de vacanță Duni are șapte terenuri de tenis și mai multe piscine. O varietate de sporturi se pot practica aici, precum tir cu arcul, tenis de masa, darts, gimnastică acvatică, schi nautic, polo nautic, stretching, taibo și multe altele.


La sud se află rezervația Alep. Este o atracție pentru ornitologi și este o mlastină de coastă unde migrează multe specii de păsări. Nu foarte departe se află Insula Sf. Toma, numită și Insula Sarpelui. Multe specii de cactuși cresc aici în mediul natural, iar la jumătate de kilometru la sud se află mlastina Arkutino.


Parcul Național Ropotamo, cunoscut pentru nuferii și râul său bogat în pește, se află la doar 10 kilometri sud de satul de vacanță Duni.


Situată pe plajă, într-un golf larg în mijlocul pădurilor de pin, stațiunea Duni Bulgaria are o plajă magnifică, cu nisip fin, cu o lungime de 4.5 km și o lățime de peste 100 de metri. Aici marea este treptat adancă, iar plaja Duni este premiată cu Steagul Albastru pentru un mediu curat.

În ultimii ani, au fost construite mai multe hoteluri noi, iar stațiunea este recunoscută drept una dintre cele mai atractive.


Ce se poate vizita în apropiere de Duni?

Dacă vă petreceți vacanța în Duni și doriți să cunoașteți mai bine cultura, tradițiile și frumusețile naturale ale Bulgariei, vă recomandăm să vizitați următoarele atractii turistice.

Maiestuosul castel de poveste "Îndrăgostit de vânt" este situat in Ravadinovo, la 9 km de statiunea Duni.

Sculpturi din nisip Burgas, Bulgaria

Anual, primaria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.

Rezervația Ropotamo Primorsko, Bulgaria

Situată la 50 km sud de Burgas, lângă Duni și Sozopol, este un reper natural unic al Bulgariei.