Oferte cazare all inclusive Bulgaria
Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Poze Elenite Noutăți Bulgaria Meniu Principal

Oferte cazare All inclusive Elenite, Bulgaria


Stațiunea Elenite este situată la est de Sunny Beach, la 50 km nord de Burgas, la poalele muntelui Stara Planina, unde coboară ușor pentru a întâlni marea. În imediata apropiere se află stațiunea Sveti Vlas.


Elenite Holiday Village este singura stațiune bulgară cu o expunere complet sudică, oferind o mulțime de soare și căldură turiștilor cazați aici.


Utilizarea gratuită a parcului acvatic unic atât de către copii cât și de catre adulți este unul dintre avantajele care disting stațiunea. Un alt avantaj este că toate hotelurile (mai puțin Design Royal Castle) sunt situate pe prima linie, la câțiva metri de plajă.

Oferte cazare hoteluri Elenite Bulgaria

Elenite, Bulgaria


Conceput ca un parc, construcția satului de vacanță Elenite a început în anul 1985. În complex sunt construite multe case cu două etaje și trei etaje, bungalouri și vile de lux unifamiliale, înconjurate de verdeață, precum și hoteluri.


Întregul sat funcționează pe sistemul "All inclusive" și este un paradis bine organizat pentru vacanțe de familie și excursii romantice.


Stațiunea are propria plajă, mai multe restaurante de lux, terenuri de sport, terenuri de tenis și o bază pentru sporturi nautice. În apropiere se află campingul Sveti Vlas, unde există posibilitatea de cazare în bungalouri și corturi.Cazare All Inclusive hoteluri Elenite


În Elenite veți putea rezerva cazare în mai multe hoteluri de 4 stele - "Andalusia Beach", "Atrium Beach", "Holiday Village Elenite", "Royal Bay", "Park Hotel Royal".
Hotelurile de top sunt Zornitsa Sands și cel mai nou și unic hotel - Design Royal Castle.


Încă nu au fost adăugate hotelurile din Elenite însă, puteți vedea toate ofertele de cazare.


Distanțe Elenite - alte stațiuni


La 4,03 km de Saint Vlas, 8,15 km de stațiunea Sunny Beach, 8,66 km de Nessebar, 12,36 km de Ravda, 31 km de Pomorie, 48 km de Burgas, 40 km de Obzor.Ce se poate vizita în apropiere de Elenite?

Festivalul sculpturilor din nisip Burgas, Bulgaria

Sculpturi din nisip Burgas

Anual, primăria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.

Rezervația Ropotamo Primorsko, Bulgaria

Rezervația Ropotamo Primorsko

Situată la 50 km sud de Burgas, lângă Duni și Sozopol, este un reper natural unic al Bulgariei.