Oferte all inclusive Sunny Beach Bulgaria

Oferte All Inclusive hoteluri Sunny Beach Bulgaria

Oferte cazare Sunny Beach


Hotel Iberostar Sunny Beach Bulgaria

Renovat in anul 2013 hotelul Iberostar este situat in linia a doua, la 100 de metri de plaja din Sunny Beach. Este format din 2 cladiri cu cate 8 etaje, deservite de 8 lifturi si ofera cazare in camere duble, camere de familie si suite junior.

Pensiune: All Inclusive sau All Inclusive Premium.

Hotel Evrika Beach Club Sunny Beach Bulgaria

Situat pe plaja din Sunny Beach hotelul Evrika este format din 4 cladiri cu cate 3 sau 5 etaje deservite de 5 lifturi si ofera cazare in camere duble, studiouri, camere de familie si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: All Inclusive. Hotel cu Aqua Park.

Imagine hotel Calypso, Sunny Beach Bulgaria

Situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach - Bulgaria, la doar 200 de metri de plaja, hotelul Calypso ofera cazare in camere duble, camere duble Large si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: All Inclusive.

Imagine hotel Royal Palace Helena Park, Sunny Beach Bulgaria

Situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, aproape de plaja (la 100 de metri), hotelul Helena Park ofera cazare in camere duble, camere duble superioare si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: Ultra All Inclusive.


Sunny Beach Bulgaria

Este una din cele mai populare statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Sunny Beach este localizata intre Nessebar si Sf.Vlas, la aproape 40 de kilometri nord de orasul Burgas.