Oferte all Inclusive Albena Bulgaria 2018

Imagine litoral Albena Bulgaria

Oferte All inclusive Albena 2018


Statiunea Albena este situata la aproximativ 28 de kilometri de orasul Varna si la 11 kilometri de statiunea Balcic, in apropierea multor centre turistice, culturale si comerciale.


Nou in Albena!!!

A fost construita si pusa in functiune una din cele doua scari rulante planificate pentru a face legatura intre zona parcului si centrul statiunii Albena.


Hoteluri all inclusive Albena

Hotel Gergana Albena Bulgaria

Situat pe plaja din Albena, hotelul Gergana este format din 2 cladiri, are 10 etaje si ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si cu doua dormitoare.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Arabella Beach Albena Bulgaria

Situat pe plaja din statiunea Albena, hotelul Arabella Beach ofera cazare in camere duble, apartamente, camere duble cu mini-bucatarie si camere duble cu usa de legatura, toate camerele fiind dotate cu aer conditionat.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Flamingo Grand Albena Bulgaria

Hotelul de 5 stele este situat la 150 de metri de plaja din Albena. Acesta ofera cazare in studiouri standard, studiouri de Lux, studiouri Executive, apartamente Grand Superior, apartamente Panorama Superior, apartamente Corner si mezonete Grand Superior.
Hotelul ofera demipensiune.

Hotel Laguna Mare Albena Bulgaria

Situat la 150 de metri de plaja din Albena, hotelul Laguna Mare face parte din Complexul Laguna, format din 3 cladiri (Laguna Mare, Laguna Beach si Laguna Garden) si ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Laguna Garden Albena Bulgaria

Situat la 150 de metri de plaja din Albena hotelul Laguna Garden face parte din Complexul Laguna (Laguna Beach, Laguna Garden si Laguna Mare), are 7 etaje si ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Kaliakra Albena Bulgaria

Situat pe plaja din Albena, Hotelul Kaliakra are 9 etaje si ofera cazare in camere duble.
Hotelul ofera All Inclusive+.

Hotel Nona Albena Bulgaria

Situat pe plaja din Albena, hotelul Nona este format din 2 cladiri, are 10 etaje si ofera cazare in camere duble, apartamente cu un dormitor si apartamente cu 2 dormitoare.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Sandy Beach Albena Bulgaria

Situat la 50 metri de plaja din Albena, hotelul Sandy Beach are 7 etaje si ofera cazare in camere duble.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Com Albena Bulgaria

Situat in zona parcului din Albena, la 950 metri de plaja, hotelul .Com este format din 4 cladiri cu cate 5 etaje si ofera cazare in camere duble.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Elitsa Albena Bulgaria

Situat chiar pe plaja din Albena, hotelul Elitsa are 10 etaje, 3 lifturi si ofera cazare in camere duble si apartamente cu un dormitor.
Hotelul ofera All Inclusive.

Hotel Primasol Ralitsa Superior Albena Bulgaria

Situat la 950 de metri de plaja din Albena, hotelul Ralitsa Superior are 6 etaje, 3 lifturi si ofera cazare in camere duble si studiouri.
Hotelul ofera All Inclusive+.