Oferte cazare hoteluri Borovets, Bulgaria

Oferte hoteluri Borovets Bulgaria

Oferte hoteluri Borovets


Imagine hotel Iceberg, Borovets, Bulgaria

Situat la 150 de metri de lift si la 200 de metri de centrul statiunii montane Borovets, hotelul Iceberg ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente cu 2 dormitoare.

Pensiune: HB (mic dejun si cina).

Imagine hotel Samokov, Borovets, Bulgaria

Situat in centrul statiunii Borovets, la 60 de metri de de telegondola, hotelul Samokov are 10 etaje deservite de 4 lifturi si ofera cazare in 262 de camere twin.

Pensiune: BB (mic dejun) sau HB (mic dejun si cina).

Imagine hotel Rila, Borovets, Bulgaria

Situat in centrul statiunii Borovets, aproape de pistele de schi (15 metri) si la 200 de metri de de telegondola, hotelul Rila ofera cazare in camere standard twin, camere twin Superioare sau King, camere de familie Superioare si Suite Superioare.

Pensiune: HB (mic dejun si cina).


Borovets - Bulgaria

Borovets este cea mai veche statiune montana si cea mai faimoasa din Bulgaria.

Situat pe pantele nordice ale muntelui Rila, la o altitudine de 1350 de metri, Borovets se bucura de o locatie magnifica, printre padurile de pin de la poalele Muntelui Musala (2925 m), cel mai inalt varf din Balcani.

Fiind la doar 70 de km de capitala Bulgariei - Sofia, Borovets este una din statiunile de schi cele mai accesibile din Europa.

Aparut in sec. al 19-lea ca loc de vanatoare pentru regii bulgari, Borovets a devenit o statiune montana atractiva.

Cu o lungime totala de 58 km, partiile din Borovets sunt grupate pe niveluri de dificultate, de la partii pentru incepatori pana la schiorii avansati si experti.

Borovets a gazduit de doua ori Cupa Mondiala de schi alpin si este un loc preferat de snowboarderi.

Clima in statiune este temperata, temperatura medie in Ianuarie, luna cea mai rece, fiind de aproximativ 4,8 grade C. Sezonul de ski, de obicei, dureaza de la mijlocul lunii Decembrie pana in Aprilie.
- altitudine statiune: 1300 m;
- cel mai inalt punct de schi: 2560 m;
- partii de schi marcate: 58 km;
- cea mai lunga partie: 12 km.