Oferte all inclusive la mare Bulgaria
All inclusive Bulgaria Noutati Bulgaria Poze statiunea Borovets Despre noi Contact Meniu PrincipalOferte cazare hoteluri Borovets, Bulgaria


Situata pe pantele nordice ale muntelui Rila, la o altitudine de 1350 de metri, statiunea montana Borovets se bucura de o locatie magnifica, printre padurile de pin de la poalele Muntelui Musala (2925 m), cel mai inalt varf din Balcani.


Borovets este cea mai veche statiune de schi si cea mai faimoasa din Bulgaria.Oferte hoteluri Borovets Bulgaria

Oferte cazare Borovets


Fiind la doar 70 de km de capitala Bulgariei - Sofia, Borovets este una din statiunile de schi cele mai accesibile din Europa.


Aparut in sec. al 19-lea ca loc de vanatoare pentru regii bulgari, Borovets a devenit o statiune montana atractiva.


Cu o lungime totala de 58 km, partiile din Borovets sunt grupate pe niveluri de dificultate, de la partii pentru incepatori pana la schiorii avansati si experti.Oferte hoteluri Borovets, Bulgaria

★★★★

Hotel Iceberg Borovets Bulgaria

Hotel Iceberg Borovets


Situat la 150 de metri de lift si la 200 de centru, hotelul Iceberg ofera cazare in camere duble, studiouri si apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Samokov Borovets Bulgaria

Hotel Samokov Borovets


Situat in centrul statiunii Borovets, la 60 de metri de telegondola, hotelul Samokov ofera cazare in camere twin. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

hotel Rila Borovets Bulgaria

Hotel Rila Borovets


Situat in centrul statiunii Borovets, la 15 metri de pistele de schi, ofera cazare in camere twin, camere Superioare si Suite. Pensiune: HB.
Statiunea Borovets, Bulgaria


Borovets a gazduit de doua ori Cupa Mondiala de schi alpin si este un loc preferat de snowboarderi.

Clima in statiune este temperata, temperatura medie in Ianuarie, luna cea mai rece, fiind de aproximativ 4,8 grade C. Sezonul de ski, de obicei, dureaza de la mijlocul lunii Decembrie pana in Aprilie.
- altitudine statiune: 1300 m;
- cel mai inalt punct de schi: 2560 m;
- partii de schi marcate: 58 km;
- cea mai lunga partie: 12 km.