Oferte cazare all inclusive Bulgaria
Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Imagini Borovets Noutăți Bulgaria Meniu Principal
Oferte hoteluri Borovets Bulgaria


Oferte cazare hoteluri Borovets Bulgaria


Situată pe pantele nordice ale muntelui Rila, la o altitudine de 1350 de metri, stațiunea montană Borovets se bucură de o locație magnifică, printre pădurile de pin de la poalele Muntelui Musala (2925 m), cel mai înalt vârf din Balcani.


Stațiunea montană Borovets


Apărută în sec. al 19-lea ca loc de vânătoare pentru regii bulgari, Borovets a devenit o stațiune montană atractivă fiind în acest moment cea mai veche și cea mai faimoasă stațiune de schi din Bulgaria.

Situată la doar 70 de km de capitala Bulgariei - Sofia, cu pârtii cu o lungime totală de 58 km, grupate pe niveluri de dificultate, de la pârtii pentru începatori până la cele pentru schiori avansati și experți, Borovets este una dintre stațiunile de schi cele mai accesibile din Europa.


Oferte cazare hoteluri Borovets


★★★★

Hotel Iceberg Borovets Bulgaria

Situat la 150 de metri de lift și la 200 de centru, hotelul Iceberg oferă cazare în camere duble, studiouri și apartamente. Pensiune: HB.

★★★★

Hotel Samokov Borovets Bulgaria

Situat în centrul statiunii Borovets, la 60 de metri de telegondolă, hotelul Samokov oferă cazare în camere twin. Pensiune: BB sau HB.

★★★★

hotel Rila Borovets Bulgaria

Situat în centrul stațiunii Borovets, la 15 metri de pistele de schi, oferă cazare în camere twin, camere Superioare și Suite. Pensiune: HB.


Stațiunea Borovets Bulgaria


Borovets a găzduit de două ori Cupa Mondială de schi alpin și este un loc preferat de snowboarderi.

Clima în stațiune este temperată, temperatura medie în ianuarie, luna cea mai rece, fiind de aproximativ 4,8 grade Celsius. Sezonul de schi, de obicei, durează de la mijlocul lunii decembrie până în aprilie.
- altitudine stațiune: 1300 m;
- cel mai înalt punct de schi: 2560 m;
- pârtii de schi marcate: 58 km;
- cea mai lungă pârtie: 12 km.