📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Informatii despre website-ul Hoteluri-Bulgaria.com

Informații website Hoteluri-Bulgaria.com


Hoteluri-Bulgaria.com este un catalog de prezentare online ce conține informații despre hoteluri de pe litoral și de la munte din Bulgaria, iar rezervările se fac prin agenția de turism - AM Travel BG Bulgaria.


AM Travel BG Ltd. este tour-operator bulgar și agenție de turism cu licența RK-01-8388/16.01.2024 și poliță de asigurare „Răspunderea tour-operatorului” nr. 2025 de la ZK (compania de asigurări) „Lev Ins” AD în conformitate cu legea turismului a Republicii Bulgaria.

Cu mulți ani de experiență în domeniul turismului, ne străduim să oferim tot ce este mai bun clienților noștri, oferind produse turistice numeroase și variate, cum ar fi:

✔ Cazare la hotel în Bulgaria - rezervări pentru hoteluri pe litoral, la munte, hoteluri spa, hoteluri ecologice, hoteluri rurale, stații de odihnă, pensiuni, cabane și bungalouri;

✔ Cazare la hotel din strainatate - rezervari pentru hoteluri în Romania, Grecia, Turcia si multe altele;

✔ Programe de vacanță la destinația aleasă de dvs.;

✔ Excursii de grup în Bulgaria;

✔ Excursii special pregătite după criteriile alese de dumneavoastră - destinație, număr de zile și nopți, locuri de vizitat etc.;


De fiecare dată când dorești să rezervi cazare în Bulgaria, trimite o cerere de ofertă direct din website și ți se va raspunde / vei fi contactat de către un reprezentant AM Travel BG.


Facem tot ce ne stă în putință pentru a actualiza informațiile din website cât mai des, pentru a vă ține la curent cu ofertele hotelurilor, însa pot apărea unele discrepanțe între descrierea de pe acest website și cel spre care veți fi redirecționat pentru a face rezervarea.


Vino în grupul cu recenzii din Bulgaria!