Oferte all inclusive la mare Bulgaria
All inclusive Bulgaria Oferte litoral Bulgaria Oferte schi Bulgaria Noutati Bulgaria Contact Meniu PrincipalOferte cazare la munte in Bulgaria


Daca doriti sa va petreceti vacanta de iarna la munte in Bulgaria si cautati cazare la hotelurile din statiunile montane, ati nimerit in locul potrivit.


Hoteluri-Bulgaria.com a selectat pentru dumneavoastra cele mai bune oferte ale hotelurilor din cele mai renumite statiuni montane bulgaresti.


Alegeti una dintre ofertele de schi all inclusive, early-booking sau last minute intr-unul dintre hotelurile de la munte si bucurati-va de o vacanta de iarna la schi in Bulgaria.Oferte hoteluri la munte in Bulgaria

Oferte cazare statiuni montane Bulgaria


Cu toate ca statiunile montane bulgaresti nu sunt atat de multe, acestea sunt la fel de populare si vizitate ca si cele de pe litoral.


Datorita conditiilor excelente ale partiilor de schi, serviciilor de cazare oferite de hoteluri, dar si a oportunitatilor de divertisment, statiunile de la munte sunt vizitate de iubitori ai sporturilor de iarna din toate colturile lumii.
Statiuni montane Bulgaria

Oferte la schi hoteluri Bansko Bulgaria

Oferte cazare hoteluri Bansko


Bansko este locul potrivit pentru petrecerea vacantei de iarna datorita frumuseti naturii si a oportunitatilor de cazare si distractie.

Oferte hoteluri la munte in Borovets Bulgaria

Oferte cazare hoteluri Borovets


Statiunea este situata pe pantele nordice ale muntelui Rila, la o altitudine de 1350 de metri, la poalele Muntelui Musala (2925 m).

Oferte vacante la schi in Pamporovo Bulgaria

Oferte cazare hoteluri Pamporovo


Statiunea Pamporovo este situata in interiorul muntelui Rhodopi, la o altitudine de 1650 de metri, la poalele varfului Snejanka.

Oferte la schi hoteluri in Banya Bulgaria

Oferte cazare hoteluri Banya


Banya este o mica statiune montana din Bulgaria, insa in continua dezvoltare.