Oferte hoteluri Pamporovo, Bulgaria

Oferte hoteluri Pamporovo Bulgaria

Pamporovo Bulgaria

Statiunea Pamporovo este situata in interiorul muntelui Rhodopi, la o altitudine de 1650 de metri, la poalele varfului Snejanka.

Aceasta este situata la aproximativ 215 km distanta de Sofia, 80 km de Plovdiv si la 15 de kilometri nord de orasul Smolian.

Clima statiunii Pamporovo se distinge prin ierni blande. Pamporovo are cel mai mare numar de zile insorite pe an, in comparatie cu celelalte statiuni montane din Bulgaria.

Fluxul turistic principal in statiunea Pamporovo este in timpul lunilor de iarna, deoarece statiunea a fost adaptata special pentru schi.

Aproape toate partiile de schi pornesc de la inceputul varfului Snejanka, de la cota 1926 m pana la cota 1400. In Pamporovo, sezonul turistic incepe in luna Decembrie si continua pana la sfarsitul lunii Aprilie, dar datorita naturii sale frumoase, regiunea este vizitata de turisti si in timpul verii.


Hoteluri Pamporovo


Imagine hotel Hotel Dafovska, Pamporovo, Bulgaria

Situat in centrul statiunii montane Pamporovo, la 800 de metri de telescaun, hotelul ofera cazare in camere duble standard si apartamente cu un dormitor.

Pensiune: HB (mic dejun si cina - tip bufet).