Oferte all inclusive la mare Bulgaria
All inclusive Bulgaria Noutati Bulgaria Poze statiunea Nessebar Despre noi Contact Meniu PrincipalOferte cazare all Inclusive Nessebar


Fiind desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO in anul 1983, orasul Nessebar atrage aproape un milion de vizitatori anual.


Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, bine cunoscut prin monumentele sale exotice din antichitate, arhitectura fascinanta din Evul Mediu si perioada de renastere nationala.Oferte All Inclusive hoteluri Nessebar Bulgaria

Oferte cazare Nessebar, Bulgaria


Orasul Nessebar este situat la nord de orasul Burgas si are sute de ani de istorie.

Partea veche a orasului se afla pe o bucata de pamant de 850m lungime si 350m latime. Partea noua a orasului este asezata pe malul marii si este in expansiune, fapt ce a dus la unirea acestuia cu statiunile din apropiere.Oferte hoteluri Nessebar★★★★★

Hotel Sol Nessebar Palace Nessebar Bulgaria

Hotel Sol Nessebar Palace


Situat la doar 200 de metri de plaja, hotelul ofera cazare in camere standard, camere pentru familie si suite junior. Pensiune All Inclusive.

★★★★

Hotelul Sol Nessebar Mare din Nessebar Bulgaria

Hotel Sol Nessebar Mare


Sol Nessebar Mare este situat la 200 de metri de plaja si ofera cazare in camere duble si camere de familie. Pensiune All Inclusive.

★★★★

Hotelul Sol Nessebar Bay din Nessebar Bulgaria

Hotel Sol Nessebar Bay


Situat la 200 de metri de plaja, hotelul Sol Nessebar Bay ofera cazare in camere standard si camere de familie. Pensiune - All Inclusive.
Orasul Nessebar, Bulgaria


Istoria orasului dateaza de acum 3000 de ani, cand tracii s-au asezat aici si au numit orasul Melsambria (numele celui care l-a gasit). De-a lungul timpului, asezarea a avut doua porturi.


In jurul sec. 6 i.d.H a devenit o parte a colonistilor greci, ce i-au schimbat numele in Messemvria. Romanii au cucerit orasul in sec. 1 i.d.H.

De-a lungul perioadei romane Messemvria isi dezvolta comertul si cultura. Dupa formarea statului bulgar, in urmatoarele secole, Messemvria si-a schimbat deseori apartenenta statala.


Bulgarii cuceresc orasul pentru prima data in anul 812 si ii schimba numele in Nessebar. Astazi, Nessebar este una din cele mai atractive destinatii de pe coasta Marii Negre din Bulgaria.

Ramasite ale unor fortarete si cladiri antice, atrag turisti, arheologi si istorici.