📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare Nessebar Bulgaria

Oferte cazare all Inclusive Nessebar


Fiind desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO în anul 1983, orașul Nessebar atrage aproape un milion de vizitatori anual.


Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, bine cunoscut prin monumentele sale exotice din antichitate, arhitectura fascinantă din Evul Mediu și perioada de renaștere națională.


Partea veche a orașului se află pe o bucată de pământ de 850m lungime și 350m lățime. Partea nouă a orașului este așezată pe malul mării și este în expansiune, fapt ce a dus la unirea acestuia cu stațiunile Sunny Beach și Ravda.

Cazare all inclusive Nessebar 2021

★★★★★

Hotel Sol Nessebar Palace Nessebar, Bulgaria

La 200m de plajă / cazare All Inclusive /parc acvatic / camere standard, de familie, suite junior.

★★★★

Hotel Sol Nessebar Mare Nessebar, Bulgaria

La 200m de plajă / cazare All Inclusive / camere duble și camere de familie.

★★★★

Hotel Sol Nessebar Bay Nessebar, Bulgaria

La 200m de plajă / cazare All Inclusive / camere standard și camere de familie.

Nessebar, Bulgaria


Istoria orașului datează de acum 3000 de ani, când tracii s-au așezat aici și au numit orașul Melsambria (numele celui care l-a gasit). De-a lungul timpului, așezarea a avut două porturi.


În jurul sec. 6 î.d.H a devenit o parte a colonistilor greci, ce i-au schimbat numele în Messemvria. Romanii au cucerit orașul în sec. 1 î.d.H.

De-a lungul perioadei romane Messemvria își dezvoltă comerțul și cultura. După formarea statului bulgar, în urmatoarele secole, Messemvria și-a schimbat deseori apartenența statală.


Bulgarii cuceresc orașul pentru prima dată în anul 812 și îi schimbă numele în Nessebar. Astăzi, Nessebar este una din cele mai atractive destinații de pe coasta Marii Negre din Bulgaria.

Rămășite ale unor fortărețe și clădiri antice, atrag turiști, arheologi și istorici.


Ce se poate vizita în apropiere de Nessebar?

Dacă vă petreceți vacanța în Lozenets și doriți să cunoașteți mai bine cultura, tradițiile și frumusețile naturale ale Bulgariei, vă recomandăm să vizitați următoarele atracții turistice.

Sculpturi din nisip Burgas, Bulgaria

Anual, primaria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.