Oferte cazare all inclusive Nessebar 2018

Oferte All Inclusive hoteluri Nessebar Bulgaria

Nessebar Bulgaria

Este situat la nord de orasul Burgas si are sute de ani de istorie.

Partea veche a orasului se afla pe o bucata de pamant de 850m lungime si 350m latime. Partea noua a orasului este asezata pe malul marii si este in expansiune, fapt ce a dus la unirea acestuia cu statiunile din apropiere.Istoria orasului dateaza de acum 3000 de ani, cand tracii s-au asezat aici si au numit orasul Melsambria (numele celui care l-a gasit). De-a lungul timpului, asezarea a avut doua porturi.

In jurul sec. 6 i.d.H a devenit o parte a colonistilor greci, ce i-au schimbat numele in Messemvria. Romanii au cucerit orasul in sec. 1 i.d.H.

De-a lungul perioadei romane Messemvria isi dezvolta comertul si cultura. Dupa formarea statului bulgar, in urmatoarele secole, Messemvria si-a schimbat deseori apartenenta statala.

Bulgarii cuceresc orasul pentru prima data in anul 812 si ii schimba numele in Nessebar. Astazi, Nessebar este una din cele mai atractive destinatii de pe coasta Marii Negre din Bulgaria.

Ramasite ale unor fortarete si cladiri antice, atrag turisti, arheologi si istorici.

Fiind desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO in anul 1983, orasul Nessebar atrage aproape un milion de vizitatori anual.

Nessebar este unul dintre cele mai vechi orase din Europa, bine cunoscut prin monumentele sale exotice din antichitate, arhitectura fascinanta din Evul Mediu si perioada de renastere nationala.


Oferte all inclusive hoteluri Nessebar


Hotel Sol Nessebar Palace Nessebar Bulgaria

Situat la doar 200 de metri de plaja, hotelul Sol Nessebar Palace are ofera cazare in camere standard, camere pentru familie si suite junior, cu vedere la parc sau la mare.

Hotelul ofera pensiune All Inclusive.

Hotel Sol Nessebar Mare Nessebar Bulgaria

Construit in anul 2004 si renovat ultima data in 2014, hotelul Sol Nessebar Mare este situat la 200 de metri de plaja si ofera cazare in camere duble si camere de familie, cu vedere la mare sau la parc.

Pensiunea oferita de hotel este All Inclusive.

Hotel Sol Nessebar Bay Nessebar Bulgaria

Renovat ultima data in anul 2014, hotelul Sol Nessebar Bay este situat la 200 de metri de plaja si ofera cazare in camere standard (vedere la parc sau la mare) si 86 de camere de familie.

Pensiune - All Inclusive.