Oferte cazare all inclusive Bulgaria
Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Poze Nessebar Noutăți Bulgaria Meniu Principal
Oferte All Inclusive hoteluri Nessebar Bulgaria


Oferte cazare all Inclusive Nessebar


Fiind desemnat patrimoniu cultural mondial UNESCO în anul 1983, orașul Nessebar atrage aproape un milion de vizitatori anual.


Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa, bine cunoscut prin monumentele sale exotice din antichitate, arhitectura fascinantă din Evul Mediu și perioada de renaștere națională.


Partea veche a orașului se află pe o bucată de pământ de 850m lungime și 350m lățime. Partea nouă a orașului este așezată pe malul mării și este în expansiune, fapt ce a dus la unirea acestuia cu stațiunile din apropiere.Oferte cazare Nessebar


★★★★★

Hotel Sol Nessebar Palace Nessebar Bulgaria

Situat la doar 200 de metri de plajă, hotelul oferă cazare All Inclusive în camere standard, camere pentru familie și suite junior.

★★★★

Hotelul Sol Nessebar Mare din Nessebar Bulgaria

Sol Nessebar Mare este situat la 200 de metri de plajă si ofera cazare All Inclusive în camere duble și camere de familie.

★★★★

Hotelul Sol Nessebar Bay din Nessebar Bulgaria

La 200 de metri de plajă, hotelul Sol Nessebar Bay oferă cazare All Inclusive în camere standard și camere de familie.


Orașul Nessebar - Bulgaria


Istoria orașului datează de acum 3000 de ani, când tracii s-au așezat aici și au numit orașul Melsambria (numele celui care l-a gasit). De-a lungul timpului, așezarea a avut două porturi.


În jurul sec. 6 î.d.H a devenit o parte a colonistilor greci, ce i-au schimbat numele în Messemvria. Romanii au cucerit orașul în sec. 1 î.d.H.

De-a lungul perioadei romane Messemvria își dezvoltă comerțul și cultura. După formarea statului bulgar, în urmatoarele secole, Messemvria și-a schimbat deseori apartenența statală.


Bulgarii cuceresc orașul pentru prima dată în anul 812 și îi schimbă numele în Nessebar. Astăzi, Nessebar este una din cele mai atractive destinații de pe coasta Marii Negre din Bulgaria.

Rămășite ale unor fortărețe și clădiri antice, atrag turiști, arheologi și istorici.