📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare Byala 2021

Oferte cazare Byala, Bulgaria


Byala este o stațiune mică, situată pe litoralul Mării Negre din Bulgaria, între stațiunile Obzor (7.5 km) și Sunny Beach (42 km), marginită de o faleza înaltă.


Declarată oraș în 1984, cu o populație de aproximativ 2 mii de locuitori, regiunea este populară ca fiind un centru bogat de vinuri, datorită suprafețelor întinse cultivate cu viță de vie.


Motivul principal care a dus la dezvoltarea orașului Byala ca și stațiune turistică este frumusețea plajei marginită de o faleză spectaculoasă.


Cazare Byala


Stațiunea Byala Bulgaria este apreciată în cea mai mare parte de tineret, datorită plajei cu nisip fin, auriu și a zonelor cu intrare rapidă în mare.


În ultimii ani, tot mai multe unități moderne de cazare au fost construite de-a lungul plajelor, fapt ce a dus la o creștere importantă a numărului de turiști.


Cu toate că încă nu au fost adăugate hotelurile din Byala, puteți vedea toate ofertele de cazare dând click pe butonul de mai jos.


Ce se poate vizita în apropiere de Byala ?


Dacă vă petreceți vacanța în Byala și doriți să cunoașteți mai bine cultura, tradițiile și frumusețile naturale ale Bulgariei, vă recomandăm să vizitați următoarele atractii turistice.

Anual, primaria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.

Castelul Indragostit de vant Ravadinovo, Bulgaria

Maiestuosul castel de poveste "Îndrăgostit de vânt" este situat in Ravadinovo, la 9 km de statiunea Duni.