📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare Lozenets Bulgaria

Oferte cazare Lozenets, Bulgaria


Situată între Kiten și Tsarevo, stațiunea Lozenets este situată la 60 km de Burgas, la 24km de Duni și oferă o plajă lungă și frumoasă, precum și 2 locuri de camping în imediata apropiere.


Lozenets este un frumos sat de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, în municipiul Tsarevo, la 7 km de centrul municipal al Tsarevo.


Situat la poalele muntelui Strandzha este una dintre cele mai puțin populate zone din Bulgaria. Pe teritoriul muntelui se află Parcul Natural Strandzha, care este cea mai mare zonă protejată din Bulgaria.


Lozenets, Bulgaria


Stațiunea este renumită pentru plajele sale frumoase, nisipul fin, microclimatul favorabil, natura minunată și atmosfera unică, ceea ce îl face un loc minunat pentru vacanța la mare în Bulgaria.


În afară de plajele sale, Lozenets este renumit și pentru viața de noapte. Aici petrecerea nu se oprește, iar restaurantele și cluburile moderne mențin ritmul petrecerii pe tot parcursul verii.


Cazare Lozenets


Lozenets este locul preferat de vacanță al elitei din Bulgaria și oferă cazare în hoteluri moderne, hoteluri de familie și pensiuni.


Cu toate că încă nu au fost adăugate hotelurile din Lozenets, puteți vedea toate ofertele de cazare dând click pe butonul de mai jos.

Ce se poate vizita în apropiere de Lozenets?

Dacă vă petreceți vacanța în Lozenets și doriți să cunoașteți mai bine cultura, tradițiile și frumusețile naturale ale Bulgariei, vă recomandăm să vizitați următoarele atracții turistice.

Sculpturi din nisip Burgas, Bulgaria

Anual, primaria din Burgas pregătește singurul festival de sculpturi în nisip din Bulgaria.

Rezervația Ropotamo Primorsko, Bulgaria

Situată la 50 km sud de Burgas, lângă Duni și Sozopol, este un reper natural unic al Bulgariei.