📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Hotel MPM Guinness, Bulgaria

Hotel MPM Guinness, Bansko


Situat aproape de liftul din Bansko (la 200 de metri) și la 500 de metri de centrul orașului, hotel MPM Guinness are 5 etaje deservite de 2 lifturi și oferă cazare în studiouri și apartamente cu unul sau două dormitoare.


Hotelul de patru stele MPM Guinness a devenit un favorit al schiorilor și snowboarderilor, datorită proximității de stația de telecabină din Bansko și fascinează vizitatorii cu arhitectura și stilul unic al atriului, oferind o atmosferă confortabilă și servicii minunate.


Pensiunea oferita este HB (mic dejun și cină - tip bufet suedez).


Transportul la pistele de schi se face după un program stabilit de hotel și este gratuit, iar parcarea este de 2 feluri - 1. nepăzită - gratuit și 2. garaj - cost suplimentar.


Cazare hotel MPM Guinness Bansko


Studiourile au o suprafață de 35m², capacitate de cazare 2+1 persoane și dispun de Wi-Fi - cost suplimentar, telefon, televizor, mini-bar, două paturi single (sau un pat dublu) și un fotoliu extensibil (poate fi folosit ca pat suplimentar), balcon, baie cu duș și uscător de păr, încăzire centrală.


Apartamentele sunt formate dintr-o cameră de zi și unul (2+2 persoane, 50m²) sau două dormitoare separate (4+2 persoane, 75m²), sunt dotate ca și camerele duble, iar ca pat suplimentar dispun de fotoliu extensibil.

În unitățile de cazare ale hotelului MPM Guinness Bansko, curățenie se face zilnic, schimbarea prosoapelor se face în sistem ECO, iar lenjeria de pat se schimbă de 2 ori pe săptămână.Studio hotel MPM Guinness Bansko, Bulgaria

Studio - MPM Guinness Bansko

• capacitate cazare: max. 2+1 persoane
• suprafață: 35㎡

Apartament un dormitor hotel MPM Guinness Bansko, Bulgaria

Apartament 1 dormitor - MPM Guinness

• capacitate cazare: max. 2+2 persoane
• suprafață: 50㎡

Apartament 2 dormitoare hotel MPM Guinness Bansko, Bulgaria

Apartament 2 dormitoare - MPM Guinness

• capacitate cazare: max. 4+2 persoane
• suprafață: 75㎡

Facilități MPM Guinness hotel:


Wi-Fi gratuit în lobby, seif (cost suplimentar), casă de schimb valutar, room service, restaurant, bar în lobby, magazin, sală de conferințe echipată, servicii de spălătorie - tarif suplimentar, cameră de depozitare a echipamentului propriu de schi - gratuit.

Pentru copii: secțiune la piscină, scaun înalt în restaurant (gratuit), pătuț pentru bebeluși - gratuit, mini-club gratuit (4-11 ani).

În hotelul MPM Guinness accesul cu animale de companie nu este permis.

Parcarea: 1. nepăzită - gratuit și 2. garaj - cost suplimentar.Sport și activități de recreere:


Gratuit: zonă de relaxare, saună, jacuzzi, baie de aburi, piscină interioară, piscină Shock și piscină Pearl.

Contra cost: masaj și biliard.

Transportul la pistele de schi se face după un program stabilit de hotel și este gratuit.


Poze hotel MPM Guinness Bansko


Pentru a putea să vă faceți o părere despre cum arată exteriorul, camerele și facilitățile, vă invităm să vizionați această galerie cu imagini ale hotelului MPM Guinness.Adresă hotel MPM Guinness, Bansko


V-ați rezervat vacanța în Bansko și nu știți cum se ajunge la hotelul MPM Guinness? Hoteluri-Bulgaria.com vă pune la dispoziție harta cu adresa și coordonatele GPS ale acestuia.


Pentru a vă orienta mai ușor, dați click pe hartă sau introduceți coordonatele GPS (41°49'51.5"N | 23°28'34.5"E) în navigația dumneavoastră.


Dacă nu aveți GPS, puteți descărca varianta gratuită Sygic (navigație of-line) dând click Aici!Adresă hotel MPM Guinness Bansko Bulgaria
Recenzii hotel MPM Guinness Bansko

Mai jos puteți citi părerile celor care au fost cazați în hotelul MPM Guinness din Bansko.


Dacă și tu ai fost acolo, ne poți trimite părerea ta Aici, pentru a ajuta ți alți turiști să-și facă o idee despre acest hotel.

Eu le voi adauga în acest forum al hotelului MPM Guinness, dând astfel posibilitatea tuturor celor interesați, să afle direct de la turiști, cum sunt condițiile de cazare.

Cristina E.


Nu recomand hotelul pentru familie cu copii mici. Baia este veche și murdară. Curățarea camerei s-a făcut în fiecare zi, dar superficial, nu curăță baia (doar chiuveta), nu curăță camera, face doar patul și ia gunoiul.

Itay E.


Nu veniți aici !!!! Am fost un grup de 20 de oameni care am stat aici pentru a 5-a oară, dar nu se vor mai întoarce niciodată !!
5 dintre noi s-au îmbolnăvit și am vomitat 24 de ore non stop! Hotelul a dat vina pe un virus care se afla în oraș timp de o săptămână, care, în acest caz, nu au considerat că este necesar să ne anunțe!
Când am cerut un check-out târziu pentru a putea continua să vomitam în cameră și nu în hol, au refuzat și au spus „dacă nu vă place răspunsul nostru, nu veniți din nou!”.
Un răspuns incredibil, care ne-a asigurat că nu vom mai veni niciodată !!

Morega A.


Servicii, arhitectură hotelieră, afișare cameră, personal, proximitate, piscină, saună, spa. Toate acestea și multe altele ne-au făcut să revenim aici în fiecare an chiar de la deschidere..


Disclaimer:


Părerile afișate aparțin turiștilor care au fost cazați în MPM Guinness Bansko și au fost preluate de pe pagina Facebook Pagina Facebook Hoteluri-Bulgaria.com, primite pe e-mail sau preluate de pe pagina Facebook a hotelului.

Responsabilitatea juridică a comentariilor din site aparține exclusiv autorilor acestora. Atât website-ul "Hoteluri-Bulgaria.com" cât și proprietarul acestuia nu pot fi trași la răspundere în niciun fel pentru comentariile afișate în site.
Hoteluri-Bulgaria.com nu face altceva decât să dea posibilitatea turiștilor de a-și spune părerile și impresiile despre hotelurile în care și-au petrecut vacanța.


Alte oferte de cazare în Bansko

★★★★★

Hotel Lucky Bansko, Bulgaria

La 1.6 km de lift / cazare BB/HB / studiouri Lux, apartamente Lux, Deluxe sau Executive.

★★★★

Hotel MPM Sport Bansko, Bulgaria

Situat la 30 de metri de telecabină / cazare HB / camere duble și apartamente.

★★★★

Hotel Tanne Bansko, Bulgaria

La 600m de telegondolă și la 1.5 km. de centru / cazare BB/HB / camere duble și apartamente.

Ce se poate vizita în apropiere de hotel?


Dacă vă petreceți vacanța în MPM Guinness Bansko, vă recomandăm să vizitați următoarele atractii turistice.

Mănăstirea Rila, Bulgaria

Situată la 95km de Bansko și la 126km de Sofia, mănăstirea, înflorește în sânul Munților Rila.