📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Hotelul Astoria din Nisipurile de Aur și-a încheiat parteneriatul cu RIU

Astoria Nisipurile de Aur a încheiat parteneriatul cu RIU


Nisipurile de Aur - Bulgaria

Data publicare: 15.01.2022

Autor: Adrian S.


Unul dintre hotelurile emblematice din stațiunea Nisipurile de Aur - Astoria, și-a încheiat parteneriatul cu brandul de renume mondial RIU Hotels & Resorts.


În noul an 2022, hotelul, care anul acesta va marca 60 de ani de la înființare, își va continua dezvoltarea de succes pe cont propriu, după cooperarea fructuoasă cu lanțul hotelier spaniol.


Proprietarii hotelului și-au informat partenerii și turiștii despre încetarea cooperării, asigurându-i că echipa, care în ultimii 3 ani s-a ocupat de imaginea hotelului și de calitatea serviciilor, va continua să își dezvolte și să-și îmbunătățească produsul cu aceeași dăruire și aspirații, să ofere cele mai bune servicii și garanții maxime pentru sănătatea și siguranța oaspeților.Terra Tour Service EOOD și RIU își vor înceta parteneriatul la sfârșitul anului 2022.


"Se apropie un sezon de vară provocator, în care, cu performanța noastră profesională și extinderea atractivă a programului nostru actual All Inclusive, vom putea atrage și mai mulți oaspeți și să-i transformăm în oaspeții noștri obișnuiți în viitor."


"Păstrăm toate serviciile oferite până acum", a precizat hotelul, care include produse noi în programul său pentru sezonul turistic de vară care vine.


Vă reamintim că la sfârșitul lunii august a anului trecut (2021) Compania bulgară Terra Tour Service EOOD - proprietara hotelurilor Riu Pravets Resort, Riu Helios Bay, Riu Helios, Riu Helios Paradise, Riu Palace Sunny Beach și SUNEO Helios Beach - parte a grupului brandului de renume mondial RIU, a anunțat că își încetează cooperarea actuală cu RIU SA II.


Parteneriatul cu Riu Helios Bay - Obzor, Riu Helios, Riu Helios Paradise și Riu Palace Sunny Beach va continua până la sfârșitul anului 2022, iar în SUNEO Helios Beach și Riu Pravets Resort - până la sfârșitul anului 2021.
Alte noutăți din Bulgaria

Parada lalelelor din gradina botanică Balcic Bulgaria 2023

47 de soiuri noi de lalele vor putea fi văzute anul acesta în grădina botanică din Balcic.

Cand se deschide sezonul pe litoralul din Bulgaria in 2021?

Ordinul ministrului de turism din 15.03.2021, anunta oficial ca, sezonul 2021 se va deschide ...


Conditii intrare in Bulgaria - pandemia Covid 19

În legătură cu condițiile de intrare pe teritoriul Bulgariei anul 2021, în condițiile pandemiei.


Conditii schi munte Bulgaria 2020/2021 - Covid 19

Sezonul de schi începe conform noilor reguli. Măsti în hoteluri și în lifturi, precum și noi ...


Vino în grupul cu recenzii din Bulgaria!