📆 Mon - Sat 8.00 - 18.00. Sunday CLOSED

☎ Tel No. (+359) 892-307-487

Oferte cazare all inclusive Bulgaria
All Inclusive Bulgaria Litoral Bulgaria Munte Bulgaria Noutăți Bulgaria Atractii turistice Meniu Principal

Bansko, Pamporovo si Borovets - pregatite pentru sezonul de iarna 2021/2022

Data publicare: 09.09.2021

Autor: Adrian S.

Bansko, Pamporovo si Borovets - pregatite pentru sezonul de iarna 2021/2022

La o intalnirea de lucru din Bansko cu reprezentanti ai afacerilor si ai institutiilor guvernamentale, ministrul turismului din Bulgaria a discutat despre masurile si actiunile necesare pentru pregatirea sezonului de iarna 2021 – 2022 in statiunile montane bulgaresti.


Ministrul Baltova a dat asigurari ca se fac demersurile necesare pentru a asigura un inceput cu succes al sezonului de schi si o inalta calitate a produsului turistic din Bulgaria, care va atrage atat oaspeti bulgari cat si din strainatate, in conformitate cu conditiile impuse de pandemia Covid 19.


Ministrul a stabilit ca subiect urgent determinarea hotelurilor de carantina - care ar trebui sa fie acestea, precum si organizarea pentru definirea si functionarea lor a fost discutata cu factorii decizionali din statiunile de iarna de top din Bulgaria.


La intalnire au participat reprezentanti ai celor mai populare trei statiuni de schi bulgare - Bansko, Pamporovo si Borovets, care reprezinta o parte importanta a turismului de iarna in Bulgaria.


Acestia au dat asigurari ca sunt pregatiti pentru sezon de schi 2021-2022 si si-au exprimat optimismul in legatura cu acest lucru dupa sezonul pe litoral din vara anului 2021 si avand in vedere experienta pe care au dobandit-o din sezonul de iarna precedent in conditiile COVID-19.


Subiectul principal au fost masurile de sanatate, care sa asigure siguranta turistilor si a lucratorilor hotelieri in pandemie.


Participanti la aceasta intalnire au fost si operatorii de teleschiuri/lifturi din zonele de schi, care și-au exprimat temerile pentru intarzierea stabilirii preturilor ski-pass-urilor din cauza cresterii preturilor la electricitate, precum si din cauza incertitudinii cu privire la rata TVA pentru sezonul de iarna. Cu toate acestea, acestia au asigurat ca siguranta si securitatea turistilor este garantata.


Când se deschide sezonul pe litoralul din Bulgaria în 2021?

Ordinul ministrului de turism din Bulgaria din data de 15.03.2021, va anunța oficial că, sezonul turistic de vară 2021 se va deschide...


Citeste mai mult ᐅ

Condiții intrare în Bulgaria - pandemia Covid 19

În legatură cu condițiile de intrare pe teritoriul Bulgariei în anul 2021, în condițiile pandemiei


Citeste mai mult ᐅ

Condiții schi munte Bulgaria 2020/2021 - Covid 19

Sezonul de schi începe conform noilor reguli. Măști în hoteluri și în lifturi, precum și...


Citeste mai mult ᐅ

---------- Citeste si ----------

Servicii pe plaja hotel Cook's Club Sunny Beach

Rezervările făcute până în data de 01.08.2020 beneficiază de servicii gratuite pe plajă (șezlong și umbrelă). După această dată...


Citeste mai mult ᐅ

Când se deschid hotelurile din Bulgaria in 2020 ?

Începând cu data de 01.06.2020 se va deschide sezonul estival pe litoralul din Bulgaria. Vor fi și hoteluri care nu vor deschide...


Citeste mai mult ᐅ